Denní menu 18.11. - 22.11. 2019

Pondělí: Boršč 

1.) Kuřecí prsa zapeč. s rajčaty a mozarellou, hranolky 

2.) Hovězí nudličky na pepři, těstoviny, kompot

3.) Zeleninový salát s kuřecím masem a sýrem, op. toust  

 

Úterý: Krupicová s vejcem 

1.) Mexická vepř. směs, sm. tortilla 

2.) Kuře na paprice, houskový knedlík  

3.) Zeleninový salát se sm. mozzarel. tyčinkami, op. toust 

                                                                                                                         

Středa: Kulajda 

1.) Vepř. kotleta po pytlácku, dušená rýže 

2.) Pečená kuřecí křídla v BBQ marinádě, salát colesllaw, chléb 

3.) Zeleninový salát se zákysem a kuřecími stripsy, op. toust 

 

Čtvrtek: Vývar s těstovinou a játrovou rýží 

1.) Vepř. výpečky, dušený špenát, brambor. knedlík 

2.) Penne s bylinkovou omáčkou a kousky rest. lososa 

3.) Zeleninový salát se šunkou a hermelínam, op. toust 

                                                                                                                        

Pátek: Dršťková  

1.) Kachní prsa, švestková omáčka, špecle 

2.) Holandský sekaný řízek, brambor. kaše, okurek

3.) Borůvkové knedlíky se strouhaným tvarohem