Denní menu od 20.1. - 24.1. 2020

Pondělí: Česneková se šunkou, sýrem a op. chlebem

1.) Vepřové medailonky v parmezánovém těstíčku, brambor. kaše, okurek 

2.) Těstoviny s bylinkovou omáčkou a kousky rest. lososa      

3.) Zeleninový salát s kuřecím masem a nivou  , op. toust 

 

Úterý: Zeleninová s kuskusem

1.) Smažený sýr, vařený brambor, tatarka 

2.) Indická drůbeží směs , dušená rýže, kompot 

3.) Těstovinový salát s kukuřicí a pórkem, kuřecím masem a sýrem 

                                                                                                                        

Středa: Hovězí vývar s frit. nudlemi 

1.) Uzená krkovice, červené zelí, bramborový knedlík 

2.) Filír.kuřecí prsa v žitné bulce s chedarem a zeleninou ,hranolky, dresink 

3.) Řecký zeleninový salát s rest. šunkou, op. toust 

 

Čtvrtek: Luštěninová s uz. masem   

1.) Hovězí líčka na zelenině, šťouchaný brambor 

2.) Bratislavská vepř. kýta, houskový knedlík 

3.) Zeleninový salát s kuřecími řízečky a česnek. d., op. toust 

                                                                                                                        

Pátek: Zelná s klobásou 

1.) Sm. kuřecí ,,Cordon bleu‘‘, vařený brambor 

2.) Zapeč. lasagně s mletým masem a sýrovou omáčkou 

3.) Lívance s lesním ovocem a šlehačkou