Denní menu 16.9. - 20.9. 2019

Pondělí: Špenátová s uzeným masem

1.) Přírodní telecí řízek, dušená rýže, rajčatový salát

2.) Čínské nudle s Jidášovým uchem a vepř. masem

3.) Zeleninový salát s kuřecími řízečky, op. toust 

 

Úterý: Francouzská   

1.) Vepř. panenka špik. sušeným rajčetem, hranolky 

2.) Bretáňské fazole, op. klobása, chléb, okurek 

3.) Zeleninový salát s kuřecí čínou , op. toust 

                                                                                                                         

Středa: Čočková na kyselo s párkem  

1.) Sm. vepř. játra, vařený brambor, tatarka 

2.) Penne se čtyřsýrovou omáčkou a kuřecím masem 

3.) Řecký zeleninový salát s rest. šunkou, op. toust 

 

Čtvrtek: Pórková s vejcem    

1.) Losos s bylinko-česnekovým máslem, bramborová kaše 

2.) Pl. paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík 

3.) Zeleninový salát s kuřecím masem a sýrem , op. toust 

                                                                                                                        

Pátek: Brokolicová s bramborem  

1.) Vepř. ragů, dušená rýže, kompot 

2.) Sm. hermelín, vařený brambor, tatarka

3.) Borůvkové knedlíky polévané čokoládou