Denní menu 20.5. - 24.5. 2019

Pondělí: Boršč

1.) Kuřecí roláda, bramborová kaše, okurkový salát 

2.) Vepřová čínská směs, rýžové nudle 

3.) Zeleninový  salát s rest. šunkou a sýrem , op. toust 

 

Úterý: Hrachová s op. houskou 

1.) Vepřový guláš s cibulí, houskový knedlík 

2.) Pikantní kuřecí křídla, salát coleslaw, chléb  

3.) Zeleninový  salát s kuřecím masem a nivou , op. toust 

 

Středa: Pórková s vejcem  

1.) Hovězí roštěná na houbách, dušená rýže, okurek 

2.) Vepřová plec sous-vide, dušená mrkev, vařený brambor

3.) Zeleninový salát s krevetkami a pikantním d., op. toust

 

Čtvrtek: Gulášová 

1.) Uzené maso, švestková omáčka, bramborový knedlík  

2.) Pečené kuřecí stehno, šunková rýže, kompot 

3.) Omeleta se špenátovým listem, vařený brambor s jarní cibulkou

 

Pátek: Vývar s těstovinovou   

1.) Sm. vepř. kotlet s kostí, bramborový salát s majonézou

2.) Penne po veronsku s kousky rest. lososa 

3.) Povidlové taštičky sypané strouhaným perníkem